Red Calypso's

Nieuwe Update pagina

Deze update pagina is vol. Er is inmiddels een nieuwe aangemaakt.

25 maart 2018 :

Vandaag hebben we genoten van de nest reunie van het eerste nest van Cleo X Flint. Ze zijn nu 10 maanden oud en wat een heerlijke vrolijke en vriendelijke honden zijn het. Ze groeien erg mooi uit stuk voor stuk. Ik ben er trots op. Ook Chris de eigenaar van de dekreu Flint was erbij en vond het zeer mooie nakomelingen.

Afgelopen vrijdag zijn de laatste 2 pups uit gevlogen wij gaan nu even heerlijk genieten van de rust en onze eigen 3 honden. Heb erg van dit nest genoten.

10-07-2017

Vandaag zijn we opbezoek geweest bij de dierenarts. We zijn allemaal goed gekeurd.

03-07-2017

Vandaag is de chipper van Raad van Beheer langs geweest alle pups hebben nu een stamboom naam gekoppeld gekregen. Volgende week gaan we bij de dierenarts op bezoek voor hun eerste enting. Op Cleo's eerste nest pagina zie je de namen die aan de pups gekoppeld zijn.

Pups alweer bijna 3 weekjes oud. inmiddels zijn ze uit de werp kist en lopen ze heerlijk door de ren.

Vrijdag 26 mei zijn de pups van Cleo geboren. Na een vlotte snelle bevalling werd ze trotse moeder van 6 reuen en 2 teven. De geboorte gewichtjes van de pupjes zitten tussen de 350 gram en 400 gram. We zijn erg trots. Cleo doet het super.

Op deze foto is Cleo 7 weekjes drachtig. Spannend rond 29 mei verwachten wij de pups.

Woensdag 26 april 2017 hebben we een echo laten maken bij Cleo. Ze is drachtig. We verwachten de pups zo rond 29 mei 2017.

27-03-2017  Zondag 26-03-2017 en maandag 27-03-2017 heeft de dekking tussen Flint en Cleo plaats gevonden. Over 4 weken maken we een echo om te kijken of dat Cleo drachtig is.

13-03-2017 Cleo is vorige week loops geworden. We zijn vandaag gestart met het progosteron prikken. De waarde zou nu nog laag liggen maar zodra ze gaat stijgen gaan we op bezoek bij de reu. Komende tijd gaat Cleo dus een date krijgen met Flint en hopen we op mooie pups. De duimen draaien.

23-01-2017 Cleo is nog niet loops geworden. We hebben de dekmelding door geschoven naar

                 februari /maart 2017.

Cleo links en Flint rechts.

24-08-2016  

 We hebben positief dek advies gekregen van de FAC. Dat betekend dat als Cleo loops wordt een date gaat krijgen met de mooie Deense import reu Flint ( Redborn Ultimate Ferryman ). De COI voor de combinatie is 0.54 %. Op Cleo's pagina meer foto's en de gezondheids uitslagen van Flint.

Voorjaar 2017 plannen we een dekking met onze Cleo ( Red Calypso's Great Happiness ) het gaat haar eerste nest worden. De aanvraag van de dekking is naar de tollerclub gestuurd en zodra deze is goed gekeurd verklap ik welke reu het gaat worden.

De wachtlijst voor dit nest is voorlopig VOL!!!!!!

Zaterdag 06-08-2016 heb ik met Cleo mee gedaan met de onderlinge van KJV 't Sticht we heben een mooie B diploma gehaald.
Cleo op de terug weg van apport uit de dichte dekking we werden beloond met een dikke tien.
Wat geniet ik toch van dit heerlijke werkertje.

14-03-2016

Er zijn weer wat gezondheidsonderzoek resultaten van Cleo binnen.

Cleo is CP1 Normal / Clear, JADD Normal / Clear, Buff Normal / Clear en de CPLS is ze Carrier.

29-02-2016 

Even een update : Cleo is op de hondenclub in Cothen Clubkampioen gehoorzaamheid 2015 geworden daarmee treed ze op in de voetsporen van haar moeder Kyra die de prijs in 2010 won.

Op 18-02-2016 hebben we bij Cleo de ECVO ogen test laten doen ze is overal voorlopig van vrij voor een jaar.

Ook hebben we de uitslag van de DEN test binnen en Cleo is Normal/Clear we wachten nog op de uitslag van de CP1, Buff, CPLS en de JADD zodra deze binnen zijn worden ze vermeld op de website.

Cleo heeft op dit moment de volgende gezondheidsuitslagen : HD-A, ED-Vrij, PRA-B, CEA-Clear, DEN- Normal/Clear en de ECVO- Voorlopig vrij. Ook heeft ze een DNA profiel.

26-12-2015 Laatste update voor dit jaar. We hebben het jaar mooi afgesloten. Cleo heeft GGB examen gedaan en behaalde een Uitmuntend met een tweede plaats met een mooie beker. Ook hebben we Agility-A examen gedaan met Cleo ze slaagde met vlag en wimpel op het vaste parcour kregen we drie weigeringen en op de jumping hadden we twee weigeringen al met al geslaagd. Toch nemen we afscheid van de agility en gehoorzaamheids trainingen. Daar omdat ik de jacht samen met Cleo mooier vind om te doen.

07-12-2015  De vier pups zijn uit gevlogen de rust is weer weder gekeerd hier in huis. Zie foto's op pagina Kyra's derde nest. Ik heb erg genoten van deze mooie maar vooral lieve vrolijke en leergierige dames. Het gaat goed met de dames heb al leuke foto's en verhalen ontvangen van de nieuwe eigenaren.

30-11-2015 Gisteren een gezellige middag gehad en alle nieuwe baasjes met elkaar kennis laten maken Karen kon er helaas nog niet bij zijn die komt morgen terug van een lekkere vakantie. We hebben maar kort even buiten gewandeld er stond een stormachtige wind en het was frisjes. Drie van de pups gaan naar eigenaren die al een oudere toller hebben en die hadden ze gisteren ook gezellig mee genomen om kennis te maken met hun nieuwe speel kameraadjes. Aanstaande vrijdag vliegen de eerste pups uit naar hun nieuwe baasjes, zondag vliegt de laatste pup uit en wordt het stil in huis. Ik ga weer lekker aan de gang met mijn drie maatjes die het een erg leuke tijd vonden.

Red Calypso's Spring Time. Roepnaam Yara.
Red Calypso's Summer Time. Roepnaam Sanyu.
Red calypso's Autumn Time. Roepnaam Kyra.
Red Calypso's Winter Time. Roepnaam Kemble.

13-11-2015 Kyra derde nest pagina bijgewerkt.

31-10-2015 de werpkist heeft plaats gemaakt voor de ren. Meer foto's op de pagina Kyra's laatste nest.

24-10-2015 Het kwartet dames is alweer twee weekjes oud en groeien als kool.

Zaterdag morgen 10-10-2015 is Kyra bevallen van vier prachtige gezonde teefjes. Met moeder en pups gaat het super. Alle pupjes hebben een nieuw toekomstig baasje en die zijn al ingelicht.

Trots op Cleo haar C diploma met een punten aantal van 46 waarmee we de derde prijs hebben gewonnen.
Het mooie C diploma!!!
De C winnaars.

21-09-2015  Gisteren met Cleo meegedaan met de CCD ( Club Diploma Dag ) voor de tollers in Veghel / Schijndel. Cleo heeft haar C diploma gehaald met 46 punten en daarmee zijn we derde geworden. Zo trots op haar.... de foto's volgen. Ook met de buik van Kyra gaat het goed ze begint al mooi rond te worden vandaag is ze zes weken drachtig dus nog drie weken te gaan.

11-09-2015 Vandaag een echo gemaakt en Kyra is drachtig. We verwachten de pups zo rond 13 oktober. De wachtlijst voor dit nest is vol en gesloten.

Vrijdag 11 september gaan we met Kyra een echo maken om te kijken of dat ze drachtig is.

Kedgewick of Great Pleasure ( Catch ) X Bradiance ( Kyra ).

12-08-2015

Afgelopen maandag ( 10-08-2015 ) en dinsdag ( 11-08-2015 ) heeft de dekking tussen Catch en Kyra plaats gevonden ❤. Over vier weken laten we een echo maken om te kijken of dat Kyra drachtig is. Als Kyra drachtig is verwachten we de pups zo rond 13 oktober 2015.

10-08-2015 Afgelopen zaterdag ( 08-08-2015 ) met Cleo mee gedaan met de onderlinge wedstrijd van KNJV afd. 't Sticht ze heeft mooi werk laten zien wat later op de dag resulteerde in de tweede plaats zo trots op Cleo. Zie voor extra foto's op haar eigen pagina.

05-08-2015   DeeJee staat vermeld op de dek reuen lijst van de tollertales.

31-07-2015  We hebben helaas toch een ander mail adres moeten maken.

Dit is mijn nieuwe mail adres : kdc.redcalypso@gmail.com

Afgelopen week is Kyra loops geworden.  Kyra krijgt dus binnenkort haar date met Catch ❤. Er volgt dus een leuke en spannende tijd.

23-07-2015  Het probleem is verholpen. Gelukkig kan ik mijn huidige mail adres wel behouden      maar ben wel een hoop gegevens kwijt. Sorry hiervoor...

23-07-2015  Afgelopen nacht is mijn gmail adres gehackt daarbij zijn al mijn mails gewist en

verdwenen. We zijn op dit moment bezig om het op te lossen. Het ziet erna uit dat ik een nieuwe mailadres ga krijgen maar ben dus wel veel gegevens kwijt. Zodra deze bekent is plaats ik het nieuwe adres gelijk hier.

13-06-2015 Vandaag met Cleo VEG examen gedaan we zijn geslaagd met een Uitmuntend en zijn daarmee tweede geworden. Volgend seizoen gaan we verder met de GGB en gaan we ook naast de jachttraining een begin maken met Agility.

06-06-2015 Zijn we met Cleo naar de show in Oss geweest Cleo haalde daar een 3ZG met een super mooi keurverslag.

31-05-2015 Nieuwe foto op mijn voorpagina geplaatst.

25-05-2015  Gisteren ben ik met Cleo naar de Pinkstershow in Arnhem geweest. Cleo werd in de jeugdklasse als tweede geplaatst met als resultaat een Uitmuntend. Op Cleo's pagina staat haar keurverslag.

18-05-2015        We hebben de uitslag van Cleo ontvangen. Ze heeft HD-A met een NW van 40 en ze is ED Vrij.

Joepie helemaal blij met deze uitslagen. Op Cleo haar eigen pagina staan de foto's van haar uitslagen.

30-04-2015

Op dit moment hebben wij voldoende mensen op onze wachtlijst staan voor het nest Catch X Kyra.

15-04-2015        De trainingen van het nieuwe seizoen zijn weer volop bezig. Met Cleo doen we op de dinsdagavond VEG traing en op de donderdag avond zijn we begonnen met de jachttraining bij de K.N.J.V. op C niveau. Erg leuk weer allemaal. Ook zijn we met de voorbereiding bezig voor het laatste nestje van onze Kyra. We hebben een mooie en passende dekreu gevonden en de FAC ( fokadvies commissie ) heeft de match tussen Kya en Catch goed gekeurt. Het inteelt percentage voor dit nest is COI 0.61 %. Verder maak ik een nieuwe pagina waarin alles over dit nest is te volgen en foto's staan van de reu. De pagina heet Kyra's derde en laatste nest.

Trots op mijn maatje DeeJee !!!

09-03-2015   Gisteren ( 08-03-2015 ) met DeeJee meegedaan aan de Club Diplomadag van de GRCN ( Golden Retriever Club Nederland ) in Spaarnwoude we gingen op voor de B maar zijn thuis gekomen met een C diploma. Trots op mijn maatje ❤

03-03-2015  Hiep Hiep Hoera vandaag wordt het tweede nest van Kyra alweer 1 jaar !!

Van Harte Gefeliciteerd : Gibbs, Boris, Fro, Djuke, Ollie, Sofie en Cleo.❤

19-02-2015 Kyra heeft haar jaarlijkse ECVO test gehad en is weer voor een jaar vrij/schoon verklaart. Jippie🙂

16-02-2015 We hebben onderzoeks uitslagen van DeeJee en Cleo ontvangen. DeeJee is

PRA- Carrier en CEA vrij door ouders en Cleo is CEA- Clear en PRA-Carrier. Aankomende donderdag ga ik met Kyra haar de jaarlijkse ECVO controle doen dit omdat we van de zomer / najaar 2015 een derde en laatste nestje met haar gaan doen. Welke reu we gaan gebruiken is nog onbekend maar we zijn er wel heel druk mee bezig. DeeJee gaat in april zijn jaarlijks ECVO onderzoek doen en als deze goed is ga ik hem als dekreu bij de club aanmelden. Zijn uitslagen worden op zijn eigen pagina bij gewerkt. Op 8 maart doe ik mee in Sparnwoude bij de CDD van de Golden Retriever club ik ga met DeeJee proberen om een mooie jacht B- diploma te halen. We zijn benieuwd.

Zaterdag 13-12-2014 EG examen gedaan met Cleo. Ze is eerste geworden met een punten aantal van 316 ( 320 punten kon je maximaal halen ). Ze werd beloond met een mooie Uitmuntend. Ze was met haar negen maanden een van de jongste deelnemers ( deden ongeveer 70 honden mee ). Trots op mijn Cleo ♡♡♡

16-11-2014 Foto's van de jachttraning toegevoegd op de pagina van DeeJee ( pagina dekreu ).

Zaterdag 13-12-2014 moeten we EG examen doen met Cleo ( Red Calypso's Great Happiness ) op de HDV de Trouwe Viervoeter in Cothen. Altijd weer spannend.

27-10-2014 Zondag 26 oktober heb ik met DeeJee mee gedaan aan de club diplomadag van de NLV in Ewijk. We gingen op voor het B diploma maar helaas ging de markeer apport mis waardoor we een nul kregen de andere B onderdelen werden wel binnen gehaald. Uit eindelijk kwamen we met een mooie C diploma thuis van 43 punten. Helemaal trots.

We hebben voor Djuke een gouden mandje gevonden hij gaat een geweldige leven tegemoet. Daar zijn we heel blij mee.

03-09-2014

Binnenkort wordt DeeJee twee jaar en willen we voor gepaste teefjes DeeJee in gaan zetten als dekreu. We zijn dan nu ook volop met de gezondheids onderzoeken bezig. Zie pagina dekreu.

Zondag 14 september is de jaarlijkse KCM voor tollers dit keer wordt het gehouden in Woerden.

Van ons tweede nest  ( Kyra x Tomo ) doen 6 pups mee met de show. Wel zijn ze alle zeven aanwezig.

Red Calypso's Amazing Wishper ( DeeJee ) doet mee in de tussen klasse.

Red Calypso's Great Happiness  (Cleo ) doet mee in de puppy klasse.

Anouk doet met Tomo ( Sture van het Bovenwater ) mee met de junior handling.

Ook doen we mee met de fokkerij klasse ( met 2 groepen ) en met de nakomelingsklasse.

Kortom een gezellige drukke dag met een nest reünie. We kijken er erg naar uit. De vader van dit nest Tomo ( Sture van het Bovenwater ) en de moeder Kyra ( Bradiance ) zijn ook aanwezig en doen ook mee in hun klasse. De moeder van Kyra dus de oma van de pups Bieke ( Dayspring Bieke from Roesplace ) is ook aanwezig en doet mee met de veteranenklasse.

Woensdag 20-08-2014 zijn we naar Geleen ( Tomo en Joyce wonen in Geleen ) geweest en zijn we met de honden ( Op de foto vlnr DeeJee, Kyra, Tomo en Cleo ) ) heerlijk gaan wandelen op de Limburgese heuvels. Tussendoor koffie gedronken en heerlijk geluncht en 's avonds bij Joyce gegeten en daarna weer naar huis gereden. Het was een TOP dag.

Vrijdag 15-08-2014 hebben we een heerlijke wandeling gemaakt bij kasteel Groenveld in Baarn. Samen met Frieda van Arkel ( fokker van Kyra ) en haar twee tollers. Na de wandeling hebben we geluncht bij kasteel Groeneveld. Op de foto vlnr : Kyra, DeeJee, Cleo, Floor ( zus van Kyra ) en Bieke ( moeder van Kyra en Floor ).

15-07-2014

Nieuwe foto's van onze Cleo toegevoegd op haar eigen pagina.

Gisteren 31-05-2014 met Deejee en Cleo naar het toller festival in Bergen op Zoom geweest we hebben mooie resultaten gehaald DeeJee kreeg een 2 Uitmuntend in de tussenklasse en Cleo kreeg in de Babyklasse een VB. Cleo behaalde een eerste prijs met de toller race. Op 4 mei heb ik met DeeJee mee gedaan met de Belgischse Retriever Club Show hij kreeg een 2 Uitmuntend in de tussenklasse. Foto's staan op hun eigen pagina ook Cleo heeft een eigen pagina.

27-04-2014 alle pups zijn uit gevlogen we wensen de baasjes veel geluk met hun nieuwe gezinslid.

Onze Cleo.

De eerste pups zijn uit gevlogen. We wensen ze heel veel plezier met deze toppers.

Een kanjer blijft bij ons dat wordt teefje roze Red Calypso's Great Happiness

Haar roepnaam is Cleo.

Op kyra's tweede nest pagina nog enkele foto's toegevoegd.

14-04-2014 vandaag alweer 6 weken oud.

Vandaag ( 14-04-2014 ) is de chipper va Raad van Beheer langs geweest. De pups zijn gekoppelt aan hun stamboomnamen en aanstaande woensdag gaan ze naar de dierenarts voor hun eerste enting. Vandaag krijgen ze hun derde wormkuur. Er staan nieuwe foto's op kyra's tweede nest pagina.

Reu Rood : Red Calypso's Prosperity

Reu Wit : Red Calypso's Fireworks

Reu Blauw : Red Calypso's Hapy New Year

Reu Geel : Red Calypso's Golden Rain

Teef Roze : Red Calypso's Great Happiness

Teef Groen : Red Calypso's Best Wishes

Teef Paars : Red Calypso's A star Is Born

06-04-2014 pups alweer bijna 5 weken oud. Wat gaat het toch snel.

Pups bijna 4 weken oud.

Onze stoere mooie DeeJee ( Red Calypso's Amazing Whisper ) vandaag lekker genieten van de warme zonnestralen. ( 29-03-2014 )

29-03-2014 vandaag bijna 20 graden dus mochten de pups vanmiddag even lekker naar buiten. Ze hebben de tuin uitvoerend ontdekt en lekker met elkaar en met DeeJee gespeeld. Nog even bij mama drinken en toen moesten we weer naar binnen. Afgelopen dinsdag hebben we de werpkist weggehaald en de puppy ren neer gezet en zijn we ook begonnen met het eten van vast voedsel dat vonden we erg lekker. Gisteren kwam de fokker van Tomo op visite en zijn onze scherpe nageltjes geknipt. Aankomende week wordt het prachtig weer dus kunnen we iedere dag even van de buitenlucht genieten. Maandag worden we voor de tweede keer ontwormt ook dat hoort erbij. Er staan op Kyra tweede nest pagina nog meer foto's van ons ( twee keer een diashow ).

Op Kyra's tweede nest pagina een foto collage van de pups geplaatst. Op deze foto's zijn de pups 2 weken en 2 dagen oud.

17-03-2014 pups van Kyra en Tomo alweer 2 weken. Ook hebben we ze gisteren voor de eerste keer ontwormt. Oogjes zijn open en de oortjes zullen snel volgen ook gaan ze steeds steviger op hun pootjes lopen.

DeeJee in actie tijdens de laatste les van de winter jacht training. Op zijn eigen foto site staan nog meer actie foto's

10-03-2014 Vandaag zijn de pups van Kyra en Tomo 1 week oud moeder en pups doen het super !!!!

De stamboomnamen van de pups zijn bekend het thema voor dit nest is het nieuwe jaar ( kyra is gedekt op 1 januari )

Ze staan op kyra tweede nest pagina.

Hoera we hebben pups. Gisteren ( 03-03-2014) zijn Kyra ( Bradiance ) en Tomo ( Sture van het Bovenwater ) trotse ouders geworden van 7 pups ( 4 reuen en 3 teven ).

28-02-2014 De laatste loodjes voor Kyra !!!

20-02-2014 Kyra vandaag 7 weken drachtig nog 2 weken te gaan !!!!!

14-02-2014 Kyra 6 weken drachtig en vind het helemaal niet leuk om op de foto te gaan het is dat jullie kunnen zien dat mijn buikje behoorlijk aan het groeien is dus vooruit maar even op de foto. Er staat ook nog een foto op mijn pagina ( kyra's tweede nest pagina ) van mijn buikje.

Vandaag vrijdag 31-01-2014 hebben we een echo gemaakt om te kijken of dat Kyra drachtig is.

KYRA IS DRACHTIG !!!!!!!!!

We hebben er een aantal gezien.

Als alles goed verloopt verwachten we de geboorte van de pups rond 6 maart 2014.

De wachtlijst voor dit nest is VOL !!!!

Vandaag vrijdag 31-01-2014 hebben we een echo gemaakt om te kijken of dat Kyra drachtig is.

KYRA IS DRACHTIG !!!!!!!!!

We hebben er een aantal gezien.

Als alles goed verloopt verwachten we de geboorte van de pups rond 6 maart 2014.

De wachtlijst voor dit nest is VOL !!!!

Op de echo kan je de pup goed zien. We hebben er meedere gezien maar het blijft altijd spannend hoeveel het er echt gaan worden.

Vrijdag 31 januari gaan we met Kyra een echo maken om te kijken of dat ze drachtig is !!!!

01-02-03 januari 2014 de date van Tomo en Kyra.

Op 1 + 2 en 3 Januari 2014 is Kyra gedekt door Tomo. Nu is het afwachten. We gaan bij 4.5 week een echo maken om te kijken of dat Kyra drachtig is.

Tomo ( Sture van het Bovenwater ) en Kyra ( Bradiance ) hebben een date met elkaar gehad.

15-12-2013 

Vandaag met Red Calypso's Amazing Whisper ( DeeJee ) naar de Winnershow geweest.

DeeJee had ik ingeschreven in de jeugdklasse hij behaalde een 2 ZG met een prachtig keurverslag.

Verslag : 14 maanden oude reu van een zeer goed type, goed gevormd hoofd, prima expresie, voldoende halslengte, wit van borstvlek loopt tot onder de buik door, voldoende lichaam, toont iets lang in de lendenen, goed bone en voeten, goede vacht, kan staart goed dragen, gaat vlot iets uit ellebogen.

02-12-2013 Yes, vandaag de dekbeoordeling ontvangen van de fokadviescommissie.

De combinatie Sture van het Bovenwater X  Bradiance heeft een positief advies gekregen.

Deze combinatie heeft een COI 0.56 %

En nu wachten tot dat Kyra loops wordt.

Sture van het Bovenwater ( Tomo ).

02-12-2013 Yes, vandaag de dekbeoordeling ontvangen van de fokadviescommissie.

De combinatie Sture van het Bovenwater X  Bradiance heeft een positief advies gekregen.

Deze combinatie heeft een COI 0.56 %

En nu wachten tot dat Kyra loops wordt.

16-11-2013

De reu voor het tweede nest van onze Kyra wordt  Sture van het Bovenwater

( roepnaam Tomo ) van Joyce van Asselt.

Het wordt voor Tomo zijn eerste dekking. We zijn dan ook erg benieuwd naar de pups van deze combinatie.

We hebben Tomo ervaren als een erg vriendelijke reu met een goed werklustig karakter.

Kyra en Tomo hebben een eigen pagina. Daar kunnen de toekomstige nieuwe pup eigenaren al het nieuws volgen. Ook heeft Tomo een eigen website : www.tollertomo.nl

De wachtlijst voor dit nest is gesloten.

Red Calypso's Amazing Whisper ( DeeJee ).

Afgelopen zaterdag ( 10-08-2013 ) heb ik met DeeJee zijn eerste jachtwedstrijd gelopen van KNJV 't Sticht.

We gingen op voor het C-diploma maar we kwamen thuis met een mooie B-diploma van 60 punten. Tijdens de prijsuitreiking werd DeeJee beloond met een derde plaats in de C.

Puntenlijst :

a. Aangelijnd en los volgen : 8

b. Komen op bevel : 6

c. Houden van de aangewezen plaats : 10

d. Apport te land : 6

e. Apport uit diep water : 10

f. Verloren apport te land : 6

g. Markeerapport te land : 6

h. Apport over diep water : 8

Goh wat waren we als duo aan het einde van de dag trots zeg.

18-07-2013 DeeJee is hier aan het markeren. Meer foto's van de jachttraining staan op zijn eigen fotopagina.

van links naar rechts : DeeJee, Mac Kenzy, Bobbie, River, Drift en natuurlijk mama Kyra.

Zondag 23-06-2013 werd de jongehondendag van de toller vereniging georganiseerd.

Ons hele nest was aanwezig en hebben allemaal een prachtig keurrapport gekregen ik ben echt tevreden over dit nest. Het zijn stuk voor stuk mooie lieve honden aan het worden ze zijn nu met 9 maanden aan het puberen. We zijn ook met z'n allen op de foto geweest. We hebben er een gezellige dag van gemaakt en hebben een hoop lol met elkaar gehad.

Zondag 23-06-2013 werd de jongehondendag van de toller vereniging georganiseerd.

Ons hele nest was aanwezig en hebben allemaal een prachtig keurrapport gekregen ik ben echt tevreden over dit nest. Het zijn stuk voor stuk mooie lieve honden aan het worden ze zijn nu met 9 maanden aan het puberen. We zijn ook met z'n allen op de foto geweest. We hebben er een gezellige dag van gemaakt en hebben een hoop lol met elkaar gehad.

Zaterdag 15-06-2013 is kyra geslaagd voor haar behendigheids examen. We gaan komend seizoen verder met de gevorderden cursus. Ook DeeJee moest examen doen voor de E.G cursus en is ook met vlag en wimpel geslaagd. Misschien ga ik met DeeJee nog de V.E.G. cursus doen maar de jachttrainingen blijft zijn passie.

Het resultaat van het tollerfestival op 25 mei 2013

Dit was zijn beoordeling : Exelent head, Good proportions, Good ear, Strong neck,

Well layed shoulder, Good chest, Good bone, Nice topline,

Good rear angulation, Moves well with good drive,

Coat in exellent conditioning, Nice out-line, Very Promising.

1e PLAATS BESTE PUPPY IN SHOW.

DeeJee tijdens de Keuring in de Puppyklasse.

Anouk werd afgelopen zaterdag 25 mei derde in de juniorhandling met DeeJee op het Tollerfestival in Bergen op Zoom.

09-05-2013 geduld hebben tijdens de jachttraining.

DeeJee aan het volgen tijdens de jachttraning ( 25-04-2013 )