Red Calypso's

Nieuwe Update pagina

Woensdag 14-07-2021 hebben wij bij onze jongste toller Zazoe haar heupen en ellebogen laten sreenen. Heel blij en trots met deze mooie uitslagen.

Heupen : HD-A, Norbergwaarde 40 en 0 botafwijkingen.

Elleboog : Beide kanten Vrij.

Zondag 13 juni 2021 werd de Jonge honden dag georganiseerd door de tollerclub. Zazoe en 3 broertjes ( Lucky, Bowie en Floki ) deden hieraan mee. Zazoe kreeg een hele mooie beoordeling ( keurmeester was Mevr. Hanny Warendorf ). Ook de heren kregen een mooie beoordeling.

06-06-2021 Vandaag vieren deze kanjers ( Cleo X Kevin ) hun eerste verjaardag. Trots op hun allemaal. In mei hebben we onze nest wandeling gehad een nest op trots op te zijn mooie lieve werklustige honden met een fijn lief karakter. En niet te vergeten de baasjes waar ze zitten allemaal druk met diverse leuke trainingen met hun trouwe viervoeter!

Nog 1 keer bij de pups van DeeJee X Saar op bezoek geweest. ze zijn bijna 8 weken en gaan uitvliegen naar hun nieuwe baasjes. Heb genoten van de lieve kleine beertjes.

DeeJee is papa geworden op zondag 14 maart 2021 werden er 6 gezonde pups geboren. 2 reutjes en 4 teefjes. Saar is een trotse moeder. Alle pups zijn al vergeven! Inmiddels zijn we al op kraamvisite geweest om de mooie nakomelingen van onze reu DeeJee te bewonderen. Dank je wel Ellen.

10 en 11 januari 2021 heeft er een dekking plaats gevonden van mij reu DeeJee ( Red Calypso's Amazing Wishper ) en Saar ( Don't Leave Me Now van het Dekkershof ) over 4 weken is de echo om te kijken of de dekking geslaagd is. Ik wil Ellen van Oosten bedanken dat ze DeeJee heeft gebruikt. De wachtlijst bij Ellen is VOL!!!.

25-10-2020 Onze lieve deugniet Zazoe. Alweer bijna 5 maanden.

Het nest van Cleo X Kevin is uit gevlogen. 

Voorlopig verwachten wij geen pups meer!

Mailen en / of bellen heeft voorlopig geen nut. 

Als er weer plannen zijn maak ik het bekend via de website.

Zondag 26-07-2020 werd bekend gemaakt wie welke pup kreeg. Alle baasjes waren aanwezig en konden zo ook kennis met elkaar maken. Alle baasjes gingen met een smile naar huis.

25-07-2020 

De pups van Cleo X Kevin zijn alweer 7 weken. Nog 1 week genieten en dan vliegen ze uit.

Een dame mag heerlijk blijven in onze roedel.

Zaterdag 06-06-2020 zijn de pups van Cleo en Kevin geboren. Het zijn 5 reutjes en 3 teefjes. Alle pupjes zijn al voorzien van een baasje.

01-05-2020

Cleo is drachtig vandaag hebben we een echo gedaan bij Cleo.

De pups worden begin juni verwacht.

Er zijn geen pups meer beschikbaar! Het heeft dus geen zin om te mailen of te bellen alle pups krijgen een liefdevol huisje met super baasjes.

Toller's Delight Karelian Unlimited ( Kevin ) X Red Calypso's Great Happyness ( Cleo )

27-04-2020

Cleo is gedekt op 03 en 04 april 2020.

Het wordt Cleo's derde nestje. De wachtlijst is vol. 

Meer gegevens zie pagina Cleo's derde nest.

Cleo met haar zoon Niels Jr. uit het eerste nest van Cleo X Flint!

21-12-2019

Met Mila mee gedaan met de Winner Show in Gorichem. Mila behaalde een mooie 3U in een sterk bezette jeugdklasse!

Resultaat van Mila

04-11-2019 :

Afgelopen zaterdag 02 november met Mila naar de show in Bleiswijk geweest. Mila behaalde in de jeugdklasse een 1U en werd Beste Jeugdhond ( CAC ) en werd BOS! Zo trots op mijn deugniet.

In de openklasse teven behaalde Milou ( uit het eerste nest van Cleo ) een 2U met het Res. CACIB

In de openklasse reuen behaalde Niels ( uit het eerste nest van Cleo ) een 2U.

Mila op de show in Bleiswijk met een Engelse Keurmeester!

Zondag 08-09-2019 was de Kampioens Clubmatch van de Nova Scotia Duck Toller Retriever die vond plaats in Nieuwegein. Team Red Calypso's was goed vertegenwoordigt. Mila ( Red Calypso's Born To Be Yours ) behaalde in een sterke jeugdklasse ( 15 teefjes ) een hele mooie 2e plaats met een Uitmuntend. Broer Mex ( Red Calypso' Thunder ) behaalde een mooie Uitmuntend en broer Rody ( Red Calypso's Mouth of the River ) behaalde een ZG. In de open klasse teven behaalde Milou ( Red Calypso's Wants The Duck ) een ZG en broer Niels Jr. ( Red Calypso's Duck Rock River Gem ) een mooie U. We deden ook mee met de fokkerijklasse en werden daar beloond met een mooie tweede plaats! Het was een zeer geslaagde dag.

Links op de foto Niels Jr. uit het eerste nest van Cleo x Flint en rechts Mex uit het tweede nest van Cleo x Flint. Zo trots op deze twee mooie reuen. Niels Jr. is beschikbaar als dekreu hij staat vermeld op de tollertalessite.

Onze lieve Mila alweer bijna 9 maanden! Zo blij met haar.

08-05-2019. Onze lieve Mila alweer bijna 6 maanden. Wat genieten we van deze dame en heerlijke pretletter.

Op deze foto zijn de pups 6 weken oud.

20-01-2019

De pups van Cleo en Flint zijn uit gevlogen. Wat hebben we genoten van dit nest en wat is het voorbij gevlogen. Iedereen geniet nu van zijn of haar pup. Ook wij gaan dat doen heerlijk genieten van ons meisje wat mag blijven en de roepnaam Mila heeft gekregen.

15-11-2018

Donderdagmorgen in 2 uurtjes tijd is Cleo bevallen van 8 kerngezonde pups. Het zijn 4 reutjes en 4 teefjes geworden. Cleo is een trotse zorgzaame moeder. Nu heerlijk even bij komen en genieten.

09-11-2018

De werpkist staat klaar en de laatste week is ingegaan.

Cleo doet het super goed en doet het echt rustig aan nu.

Het gaat een spannende week worden!

De werp kist staat klaar en is goed gekeurd door Cleo.

14-10-2018

Vrijdag 12 oktober hebben we een dracht echo gedaan bij Cleo. Cleo is drachtig! We verwachten de geboorte van de pups zo rond 16 november.

16-09-2018 

Vrijdag 14 september en zaterdag 15 september heeft de dekking tussen Flint en Cleo plaats gevonden. Over 4 weken gaan we een echo maken om te kijken of dat Cleo drachtig is.

03-09-2018

Cleo is eerder dan verwacht loops geworden en zal een deze weken gedekt gaan worden.

We gaan weer een spannende tijd tegemoet.

Links Cleo en rechts Flint.

02-07-2018

We hebben de dekmelding ontvangen van de club en deze is goedgekeurt. Als alles goed verloopt verwachten we Cleo in september / oktber 2018 loops. Ze gaat gedekt worden door de in Denemarken gefokte reu Redborn Ultimate Ferryman roepnaam Flint. Flint is eigendom van Chris Eelman en woont in Vorden. Dit is een herhaal combinatie. We hebben Flint ook voor het eerste nest van Cleo gebruikt. De COI is 0.54%. Het eerste nest van Cleo x Flint zijn geweldige werklustige en vriendelijke honden die mooi uitgroeien. We zijn daar erg trots op.

18-04-2018 

De wachtlijst voor het tweede nest van Cleo is voorlopig vol. We hebben genoeg gegadigden voor dit nest.

13-04-2018 :

Donderdag 5 april 2018 hebben we de jaarlijkse ECVO oogonderzoek bij Cleo gedaan.

Ze is weer voor een jaar vrij verklaart. Daar zijn we blij mee!

26 Maart 2018 :

Als de natuur het toelaat hopen we op een tweede nestje van onze Cleo. We verwachten haar rond oktober 2018 loops. In april gaat Cleo voor haar jaarlijkse ECVO controle. Daarna ga ik de dekmelding aanvragen.