Effe mijn buik laten zien

Red Calypso's

Update

18-02-2013 Bobbie komt een weekje logeren. Links Kyra, midden voor DeeJee en rechts achter broertje Bobbie. Ook heeft DeeJee zijn eigen pagina gekregen.

Begin Februari 2013 een mooie foto van Red Calypso's Flying Dutchman ( roepnaam Drift ).

Dit weekend kwam River gezellig logeren. Het was erg gezellig. Links River erachter moeder Kyra en rechts DeeJee.

19-01-2013 Met Drift gaat het ook super. Ligt lekker te slapen samen met baasje Merel.

We hebben het gezellig samen.

09-12-2012 Nieuws uit Lelystad het gaat erg goed met Bobbie. Bobbie heeft van baasje Yente een dog twister gekregen en is dat aan het ontdekken hoe hij nou bij de snoepjes moet komen ( zie foto ).

24-11-2012 Reutje 3 ( groen ) Red Calypso's Adorable Red Jewel woont nu bij de Familie Bergsma in Lelystad zijn roepnaam is Bobbie.

24-11-2012 Dee Jee samen met Kyra net nadat Bobbie was opgehaald.

24-11-2012  Ook Bobbie is vandaag opgehaald en woont nu bij zijn nieuwe baasjes.

De rust is weer terug en het huis is weer opgeruimd. Zelf ben ik afgelopen woensdag naar puppy jachttraining geweest en Dee Jee vond het geweldig we waren dan 's avonds ook allebei uitgeteld.

We worden op de hoogte gehouden hoe het nu thuis gaat met de pups en ze doen het allemaal goed ze hebben allemaal hun draai gevonden en gaan gewoon mee op in het dagelijks leven.

Wel zal het nieuws op de website nu minder gaan worden en zal ik als ik leuke foto's heb ontvangen zo snel mogenlijk op de site zetten. En hoe de pups zich natuurlijk ontwikkelen dat zal ik altijd bij houden.

Moeder Kyra samen met zoon Dee Jee.

Reutje 5 ( bruin ) Red Calypso's Amazing Whisper blijft gezellig bij ons wonen zijn roepnaam is Dee Jee.

Reutje 4 ( grijs ) Red Calypso's Mistique Red Star woont nu bij de familie van Waardenburg in Hippolytushoef zijn roepnaam is Mac Kenzy.

Reutje 2 ( lb ) Red Calypso's The Dutch Freelander woont nu in Elst bij de Familie Schumacher ( vader Rene staat niet op de foto ) zijn roepnaam is River.

Reutje 1 ( db ) Red Calypso's Flying Dutchman woont nu in Zutphen bij Jakob en Merel zijn roepnaam is Drift.

Moeders houd ze nog altijd goed in de gaten.

05-11-2012 ons eerste uitstapje. Samen met mama naar de dierenarts. Door de dierenarts zijn we allemaal goed gekeurt. Zie voor andere foto's op de nieuwe foto pagina ( staat iedere pup apart op de foto bij de dierenarts ).

Reutje grijs.

Vandaag 04-11-2012 staan er weer nieuwe foto's op beide foto pagina's. Het einde komt in zicht ze gaan bijna naar hun nieuwe eigenaars. We hebben ze vandaag weer gewogen en ze hebben hun derde wormkuur gekregen.

Vandaag 31-10-2012 is de chipper op bezoek geweest de stamboom namen zijn gekoppeld aan de pups. Ook hebben we vandaag droevig nieuws ontvangen Maretta die bij ons een pup zal krijgen heeft gisteren te horen gekregen dat haar borstkanker weer is terug gekeert ze wordt geopereerd en ze zal chemo kuren gaan krijgen en dat betekent dat ze alle energie nodig heeft om te herstellen. We wensen haar heel veel sterkte toe en houden contact met elkaar.  Maandag 5 november gaan we een uitstapje naar de dierenarts maken en krijgen we onze eerste inentingen en we mogen mee in de auto een soort proefritje maken. Hieronder vind je de stamboomnamen die we gekoppeld hebben aan de pups.

Red Calypso's Flying Dutchman  ( reu 1 donker blauw ) NHSB Nummer : 2897693

Red Calypso's The Dutch Freelander ( reu 2 licht blauw ) NHSB Nummer : 2897695

Red Calypso's Adorable Red Jewel ( reu 3 groen )  NHSB Nummer : 2897694

Red Calypso's Mistique Red Star ( reu 4 grijs )  NHSB Nummer : 2897696

Red Calypso's Amazing Whisper ( reu 5 bruin )  NHSB Nummer : 2897692

Op zaterdag 10 november wordt de puppytest gedaan en dan wordt bekent welke reu naar wie gaat dus nog even geduld.

Hoezo ik ben nieuwsgierig. ( reutje Bruin ).

29-10-2012 Nieuwe foto's en de gewichten van week 5 ingevuld op de nieuwe fotopagina.

En er staan ook wat nieuwe foto's op de onze fotopagina.

26-10-2012. We worden bijna alweer 5 weken oud. We hebben bericht gekregen van het Raad van Beheer en ze komen woensdag 31-10-2012 de pups chippen. Op zaterdag 10-11-2012 komen ze de puppy test doen en daarna weten welke pup naar wie gaat. Als het weer even toelaat gaan we iedere dag even lekker luchten buiten. Afgelopen maandag was het 22 graden en zijn we wat langer buiten geweest. We hebben even mogen ruiken aan een eenden vleugeltjes en aan een konijnen velletje dat was spannend. Er staan ook weer wat nieuwe foto's op de foto pagina.

Het was genieten en erg lekker.

Vandaag ( 21-10-2012 ) zijn we echt begonnen met bijvoeren zoals je kunt zien hebben ze er heerlijk van gesmuld. Ze zijn vandaag 4 weken oud en hebben we nieuwe foto's gezet op de nieuwe foto pagina. Ook zijn we vandaag voor de tweede keer ontwormt.

Vandaag ( 19-10-2012 ) zijn we voor het eerst even lekker naar buiten geweest en hebben we van het zonnetje genoten. Gisteren hebben we de werpkist weg gehaald en nu hebben we een grote ren in de huiskamer staan. Als we na ons slaapje wakker worden lopen we netjes naar de krant en doen we daar onze behoefte op dat vind mijn baasje wel prettig. We hebben ook al pap gegeten nou ja gegeten we hebben er meer mee gespeeld, poten erin de snuit er goed in en door de etens bak rennen wat natuurlijk een heerlijk rommeltje word. We hebben ook nieuwe foto's op de site gezet.

Ons baasje moest weer zo nodig de werpkist schoonmaken. We passen er nog net in.

Vandaag zijn de puppen drie weken oud en hebben we mooie foto's gemaakt voor de nieuwe foto pagina.

Zo lief !!!!!!!!!!!

🙂We zijn alweer bijna 3 weken oud en groeien als kool.

Oogjes zijn goed open en ook kunnen we een beetje horen. We lopen al volop door de werpkist en as weekend gaan we de ren er voor zetten zodat ze meer kunnen lopen.

Ook stoeien we aardig met elkaar en slapen we toch nog wel veel.👍

Op onze fotopagina 4 foto's toegevoegd.

Vandaag zijn ze alweer twee weken oud ze zijn voor de eerste keer ontwormt en de oogjes zijn open. Ze beginnen nu al aardig door de werpkist te lopen.

We hebben ook een nieuwe foto pagina gemaakt zodat je iedere pup apart kan volgen.

Nieuwe foto's van de puppen toegevoegd.

Foto's van de puppen zie je op de fotopagina ❤

Kyra en haar 5 pups.

Kyra is gisteren ( 23-09-2012 ) bevallen van 5 prachtige reuen. 

Alle pups hebben al een toekomstig baasje.

Moeder en pups doen het goed en Kyra is echt super trots en wij natuurlijk ook.

Dit zijn de stamboom namen :

Red Calypso's Amazing Whisper

Red Calypso's Flying Dutchman

Red Calypso's Adorable Red Jewel

Red Calypso's The Dutch Freelander

Red Calypso's Mistique Red Star

Zo breng ik mijn laatste dagen door ik weet niet altijd hoe ik moet liggen hoor het gaat nu een beetje in de weg zitten en ze zeggen niet voor niets dat het de laatste loodjes zijn !!!!

🙂Vandaag 57 dagen drachtig dus vanaf het weekend mogen ze eventueel geboren worden.

Kyra graaft graag in haar werpkist en ligt er vele uren in te slapen eten wordt minder en we gaan om de twee uurtjes plassen en poepen dat laatste lukt alleen nog staand. Mijn baasje is vandaag begonnen met het opnemen van mijn temperatuur dat vond ik niet zo leuk maar ja het moet twee tot drie keer per dag. Alles staat klaar en komende tijd komt mijn baasje me 's nachts gezelschap geven. Het is afwachten nu.

Vandaag heeft mijn baasje de werpkist alvast klaar gezet kan ik er al een beetje vast aanwennen. Zoals jullie zien lig ik er graag in. Mijn buik groeit goed en als ik rustig lig krijg ik van mijn baasje een lekkere buikstreling ( tja dan kan zij de pups voelen ).

Pfffff alweer 6 weken. Mijn buik groeit goed. Mijn eten wordt verdeeld in kleine porties en ik moet vaker plassen en soms weet ik niet hoe ik moet liggen. Maar voor de rest voel ik me echt een aanstaande moeder.

Update

Op deze pagina vind je de nieuwe berichten.